Sorki, kompletnie wywaliłem poprzedniego posta i tutaj się inaczej wypowiem.
Uśmiałem się z wypowiedzi Marcina, bo od dawna w tej rozmowie czekałem aż ktoś pojedzie po ochronie...
Sorry, ale ochrona traci 24 godziny czasu podczas konwentu. To znaczy, że traci więcej, bo nie może pić przed wartą, a po warcie często jest się cholernie zmęczonym... Jak mam warte od 18 do 2 rano, to nie mogę pić cały dzień, tylko gapić się jak inni się bawią. Traci się przynajmniej 2 larpy i parę nocek. Ja tutaj osobiście się wypowiem, że tracę trochę więcej nocek wedle wstępnych ustaleń wart... Sorry, ale organizowałem larpa, i jakoś widzę, że podczas Orkonu więcej się traci będąc w ochronie. (No i dlatego więcej się dostaje).
Na dodatek trzeba patrolować konwent, uspokajać ludzi, uciszać imprezy czasem, nie można zmrużyć oka, i trzeba pilnować rzeczy znalezionych, a na dodatek, uwaga!! - Zbierać za to wszystko ochrzan od praktycznie wszystkich za każdym razem po Orkonie na forum, pod argumentem, że powinno być lepiej i jest tragicznie. sory, ale jak krew mnie zalewa jak tego wysłuch#je. Ale nie o tym teraz mowa.
Mówiąc to, zgadzam się z wieloma wypowiedziami, że to powinno być odtajnione bardzo dawno temu, a nie teraz... Bo można się zdziwić.
mod KOVAL on
nie usuwa/modyfikuje się własnych postów do których inni się odnieśli
Kędzior: masz ostrzeżenie!
mod KOVAL off