po wyjazdach "terenowych" jakie przeprowadzała organizacja w tym roku, mogę stwierdzić, że nie doceniacie Łutowskiego terenu:)
miejmy nadzieje, że tak będzie....

ps. co do tego o czym dywagowałem sobie....Mały nie masz powodu by tak się irytowac...wybór nowego terenu zawsze niesie ze sobą masę trudności...i trzeba być wyrozumiałym....
myslę jednak że każdy ma prawo do wypowiedzi....

.... a mi po prostu teren łutowca totalnie nie podszedł (innymi słowy był lipny), co nie zmienia faktu że wasz Orkon jako całosć był jednym z najlepszych na których byłem...więc wyobrax sobie by się działo na lepszym terenie

ps. co do lobbowania - jest to fakt i juz....i nie ma co się tu zasłaniać...czterema literami...i wzywac arcyorgów na daremno....
ps2. a nasze teksty o wypadkach smiertelnych na fantazjadzie wzięły się stąd że w zeszłym roku tak spławiono moje pytania co do nie próbowania nawet "terenu fantazjady",,,cytuje" jest daleko, a poza tym teren jest bardzo niebezpieczny i grozi poważnymi wypadkami".....
prosze teraz o wyrzucanie Mi, że się sam tym nie zająłem a mam do wszystkich pretensje i nie potrzebnie w ogóle się odzywam...