co nie zmienia faktu że wasz Orkon jako całosć był jednym z najlepszych na których byłem...więc wyobrax sobie by się działo na lepszym terenie Szok
dzięki wszystkim za pochwały - miło - ale nie o to mi chodziło ani nigdzie nie starałem się odnieść w żaden sposób do poprzedniego orkonu :> skąd ta interpretacja że w jakikowliek sposób biorę to marudzenie do siebie to nie wiem
(ikonka sekty - mam nadzieje że na licencji creative commons). Generalnie nie o to mi chodzi kompletnie zeszłoroczny orkon był, minął i nigdy nie wróci.
Chodzi mi o przyszłość. A tutaj marudzenie "czemu nie zrobicie tu" nic nie zmieni ... pojedź, obadaj teren, warunki, pogadaj z właścicielami o cenach, sprawdź czy teren jest oblegany turystycznie czy nie, zostań współorganizatorem w ten sposób i już - samo pisanie na forum na prawde ma ultra znikomy wpływ w tym temacie - tutaj trzeba dużo więcej działań niż przy całej reszcie (zasady, historie, kalendaria, opisy to wszystko można spokojnie robić z domu - załatwienie terenu ... niestety nie)
no, to nie do końca tak działa...
może rozwiń tą myśl? bo nie rozumiem co nie działa? rekonesans? nie zadziała jak nie możesz nazwać się Orgiem? nie mówię o ostatecznych negocjacjach... tylko o konkretnym rozpoznaniu a nie tylko wskazaniu potencjalnej lokacji którą widziało się na zdjęciach. Skoro wie się jakie potrzeby ma orkon i czego brakowało na poprzednim to chyba jest to zadanie bardzo proste...
ps. co do lobbowania - jest to fakt i juz....i nie ma co się tu zasłaniać...czterema literami...i wzywac arcyorgów na daremno....
jakby nie było cię nie rozumiem... na siłę starasz się wcisnąć politykę której ja w temacie miejsca gdzie jest orkon nie widzę....
ps2. a nasze teksty o wypadkach smiertelnych na fantazjadzie wzięły się stąd że w zeszłym roku tak spławiono moje pytania co do nie próbowania nawet "terenu fantazjady",,,cytuje" jest daleko, a poza tym teren jest bardzo niebezpieczny i grozi poważnymi wypadkami".....
a co chcesz uzyskać powtarzając je kilka razy? osobiście mogę mieć kilka jeszcze argumentów przeciw terenowi Fantazjady zaczynając od tego że jest tam fantazjada a jednym z celi było robienie konwentu w miejscu gdzie nie ma innego konwentu (zawsze były problemy że istnieje prawdopodobieństwo że jedna impreza narobi smrodu drugiej) poprzez to że np w fortach srebrnej góry jest ośrodek muzealny = turyści (jedna z rzeczy na którą narzekaliśmy w mirowie)
http://www.forty.pl/ kończąc na gorszym dojeździe niż w Jurę.
powtarzanie teraz żali na jedną z odpowiedzi jaką się uzyskało (od kogo btw taka odpowiedź dostałeś?) nic nie zmieni...