Cóż za wspaniałomyślność, móc stać się panem Orkonu i wygrywać wszystkie Larpy, a jednak z tego nie skorzystać... jestem pełen podziwu...
Jak już chyba mało wyraźnie napisałem, kiedy przygotuje swoją propozycję przedstawię ją zainteresowanym. Jeżeli nadal brzmi to mało wyraźnie to mogę do niego zadzwonić i powiedzieć mu to raz jeszcze przez telefon.
Ale myślę że skoro przez tyle lat mimo tak ogromnych możliwości nie zrobiłeś Radarze z Orkonu stowarzyszenia, znajdując czychające zagrożenia za każdym rogiem, to z pewnością będziesz wstanie wykazać błędy albo niedopatrzenia kiedy przedstawię swój pomysł.
-----------------------------------------------------------------
EDIT:Dźwiedziu, dziękuje.
Znam sprawę problemów które wyjaśniłeś, razem z planowaną prezentacją będę chciał przedstawić rozwiązania jakie przyszły mi namyśl.
Co się z nimi stanie... jak będą do dupy to wrzucimy je do toi toi'a.
Ale forumowa lista życzeń i udowadnianie sobie tutaj że coś jest czarne a coś białe niema najmniejszego sensu.
EDIT2: Dodam dla pytaniaa po co? Staram się rozeznać ile faktycznie można mając "stowarzyszenie" wyciągnać kasy -> dając możliwość podniesienia jakości orkonu.
Jak nie znajdę niczego sensownego to i swojej propozycji nie przedstawię bo i po co wymyślać coś co tylko będzie kamieniem u nogi

Na razie zacząłem zbierać info o kwestii sponsorów (i tu na razie odpowiedź jest .. "puki nie minie kryzys..."), mając info od Wircyna dowiem się jak to jest z dofinansowaniami.