Nie - po prostu jesteście momentami śmieszni i gro osób z takich sytuacji i z was mocno polewa i tyle - ale o tym nie wiecie bo wszyscy w ramach ę ą politycznej poprawności tego publicznie nie mówią, a ja mam jakiś tydzień niechęci do zakłamania i postanowiłem wyrazić opinię wprost zamiast pośmiać sie w duchu i posłuchac o tym "w kuluarach" przy najbliższej okazji. Po prostu tak to wygląda w oczach osób spoza - śmiesznie - a że robicie to na forum publicznym to każdy może to zobaczyć i się z danej grupy osób pośmiać.
flejmy są dla Onetowców ktorzy na prawde sie nudzą. Ja tylko stwierdziłem fakt. Jak sie ktoś czuje urazony to najwyrazniej coś jest na rzeczy nie?
Jakby inne miasto niż Warszawa robilo takie rzeczy na forum to bym sie do innego pewnie przyczepił - nie myśl Sławku że jesteście jakimś specjalnym targetem dla ewentualnych spostrzeżeń z racji miejsca zamieszkania, po porstu tak się składa że osoby produkujące największą ilość e-makulatury są z Warszawy - jakby były z Myślenic to bym napisał o mieście na M. Jakiekolwiek komentarze o kompleksach miasta na K nie mają tu odniesienia, bo to nie był żart, tylko żartobliwie napisana prawda.
@Milady - ależ proszę bardzo - zapomniałem że jeżeli ktoś nie przyklaskuje i mówi jak fajne jest pare osób to ma paranoję ;>
niniejszym odczepiłem się
To miło, że jesteśmy momentami śmieszni. Znam takich co są śmieszni non stop^^.
Naturalnie, że masz prawo do swojej opinii a inteligentni ludzie nie powinni dać się wciągać w twojego flame'a. Chociaż szczerze mówiąc: jeśli chodzi o twoją wypowiedź - niewątpliwie jest ciebie dość dużo, ale przesadzasz uważac się za całe 'gro'.
Skoro już mowa o szczerości to uważam, że ten twój awatar jest obleśny i wstrętny. To nic personalnego, ale skoro umieszczasz go na forum publicznym to chyba każdy może ocenić.
Co do onetu to nie wiem bo nie zaglądam, ale wierzę specjaliście na słowo.
Właśnie Milady. Mały ma całkowitą rację. Tak mi się wydaje. Bo to zdanie da się interpretować na różne sposoby. Pewnie jakieś przecinki w środku mogłyby pomóc... albo ja nie wiem.
Btw: czemu tak wybiórczo używasz polskich znaków? To brak umiejętności używania klawiatury czy targające tobą emocje podczas pisania tego gów... tej wypowiedzi?