PROMOCJA
Chcesz kupić wymarzony przedmiot taniej, a nie ma go w sklepie? ZAMÓW go i dostaniesz na niego 5% zniżki! Zniżka ŁĄCZY się z 10% upustem przy rejestracji. Więc dostajesz całe 15%
.
Warunki:
- produktu nie może być w sklepie www.skorzany.eu (może być natomiast na innych moich stronach)
- upust 5% obowiązuje na jedno zamówienie.
Czołem wszystkim!
Informuję, że istnieje taka strona jak
http://kiscienwhips.com. Na stronie tej, możecie znaleźć wszelakie dobra skórzane. Zaczynając od
biczy dla chociażby fanów Indiany, przechodząc przez drobnicę typu
karwasze łucznicze, sakiewki, paski i torebki, na zbrojach (i elementach pancerza) i ręcznych
oprawach książek kończąc.
Kto to robi? Ja... czyli Kiścień (lub Karol, jak kto woli) oraz 1-2 ludzi u mnie w warsztacie.
Jak długo? Obecnie idzie chyba 6 rok. Więc trochę doświadczenia jest. Swoją drogą, nie tylko w skórze. Swego czasu robiłem w blasze i kowalstwie artystycznym i paru innych rzemiosłach. Jednak to bardziej hobbystycznie.
Co robimy? Wszystko! Przynajmniej tak lubię o tym myśleć

. O ile w ofercie na pewno wszystkiego nie znajdziecie, tak nasze możliwości są olbrzymie. Na stronie możecie zobaczyć tylko część tego co powstało. Na chwile obecną znajdziecie tam zbroje, elementy pancerza, bicze, paski, torebki, skóry, akcesoria łucznicze. Jednak nie przejmujcie się! Zrobiliśmy wiele wiele więcej. Od drobnych akcesoriów, do specjalnych pasów dla trenerów psów. Pochewki na noże, torby na narzędzia. Ostatnią nowością jest oprawa książek. Wątpię żeby ktoś miał tak oprawiony podręcznik do RPGa jak ja

.
Jak zamówić? Dosyć prosto. Trzeba napisać maila na
karolbilecki@gmail.com, lub PW tutaj na forum.
Jeżeli chcesz zamówić coś, czego nie ma w ofercie, to nie krępuj się!. Odpowiem na pytania, doradzę i nieduże wynagrodzenie policzę
. Masz rysunek lub sam pomysł? Może potrzebujesz praktycznej torby z jakąś ozdobą? Zestaw medyczny, czy hełm? Wszystko do zrobienia.
Ponieważ gotowa oferta rzeczy do LARPów jest nieduża, to każdy kto zamówi przedmiot którego nie mam na stronie i jest on związany z RPG, to dostaje 10% zniżki na całe zamówienie.

Pozdrawiam,
Karol Bilecki
514-213-747
karolbilecki@gmail.comhttp://kiscienwhips.comDeviant: kiscien.deviantart.comYouTube: youtube.com/user/kiscien