Witajcie, chciałem pochwalić się wam pewnym dokonaniem, które udało się stworzyć mi i Anathemie przy wsparciu chłopaków z Kuźni Gier - Puszona i Sqvy. To co chce zaenuncjować to sklep larpowy ! Tak, wreszcie w Polsce powstał sklep z rzeczami na larpy z prawdziwego zdarzenia. Forum to jest najbardziej adekwatnym miejscem, żeby sie tym podzielić ponieważ to miedzy innymi na Orkonach rodziła się koncepcja stworzenia czegoś podobnego. Coraz to inne kostiumy, eksperymenty z lateksową bronią, wypożyczanie strojów i charakteryzacja, a przede wszystkim obserwowanie podstawowych potrzeb graczy, które mamy nadzieję spełniać były dla nas nauką i inspiracją. Na naszej stronie już teraz możecie znaleźć sporo interesujących rzeczy, a my wciąż pracujemy nad poszerzaniem asortymentu żeby sprostać waszym wymaganiom. Co więcej, oferujemy wam również swój czas, który poświecić możemy na zrobienie kostiumu specjalnie dla was. Spore grono naszych orkonowych przyjaciół już to odkryło. Chciałbym móc zrobić dla nich wszystkich wspaniałe stroje za darmo, jednak jak pewnie wiecie to niemożliwe, stąd starać się będziemy zrobić to jak najlepiej i jak najtaniej. Piszcie do nas, pytajcie, kupujcie.

Sporej grupie Orkonowiczów należą się podziękowania za pomoc lub kibicowanie. Naprawdę budujące jest otrzymywać od kogoś bezinteresowną pomoc lub radę tylko dlatego, że podoba mu się idea. Jeśli macie dla nas jakieś wskazówki, uwagi, pomysły to śmiało piszcie do mnie lub Agnieszki, naprawdę cieszy nas odzew od środowiska.
Z okazji otwarcia zapraszamy również do wzięcia udziału w Konkursie gdzie wygrać można lateksowy sztylet, bony 30% i inne atrakcyjne nagrody.
http://rekwizytorium.pl/index.php/pl/konkurs-na-start.html