A przeciez jeszcze 2 lata temu (moze 3) bywaly po 2 larpy na dzien i jakos sie to wszystko miescilo. 
Ja albo mam co z gow, albo wydaje mi si, e ta dyskusja si juz toczya. Nie miecio si, powtarzam, nie miecio si. Moe dla ludzi, którzy brali udzia w jednym larpie i robili postacie na ostatni chwil si miecio, ale dla reszty nie.
Problemem jest w dwóch larpach dziennie równie to, e ludzie chcieliby uczestniczy w wielu rónych larpach, a jeli bd si one na siebie nakada Jasne, zawsze mona wybra co dla siebie... ycie skada si z wyborów...
Harmonogram w tym roku by i musz powiedzie, e bardzo nam uawti ycie, przynajmniej mnie. Ale wprowadzenia dyscypliny wojskowej nie widz. To nie obóz harcerski ani szkoa przetrwania.
Low fantasy - po raz kolejny powraca problem. Ciko robi scenariusz tylko dla zwykych ludzi, skoro zgosze zwykych ludzi jest mniej wicej 5 w porywach do 10%. A spokojniej nie bdzie 4 dnia, bo nie da si tak zrobi, eby rozcign scenariusz 3 dniówki na 4 dni, trzeba zrobi inny scenariusz po prostu.
Poza tym, Koval, mylisz si uznajc, e na zebraniach duchów omawiane s tylko rzeczy odnoszce sie do najwaniejszych plotów scenariusza. Przesadziabym mówic, e rozmawiamy o kadym graczu, ale tych, o których rozmawiamy jest bardzo wielu, nie wszyscy zaangaowani w gówne ploty scenariusza. I nie sdz, eby dao si zmieni 90% aktywnoci DO na grze w paxy, zasady, rytuay i duchy przodków, tak w uproszczeniu.
May - nie wiem, o jakim momencie mówisz, ale mio mi to sysze g:D